Komuna Hultsfred ndodhet në Småland dhe në Suedinë juglindore. Ju mund të shkoni në Vimmerby dhe Bota e Astrid Lindgren në më pak se gjysmë ore. Ju arrini në Mbretërinë e Xhamit për pak më shumë se një orë.

Ju duhen më pak se tre orë e gjysmë për të udhëtuar nga Stokholmi, Gothenburgu ose Malmö për në Hultsfred.

Linköping, Jönköping, Växjö dhe Kalmar janë kryeqytete më të mëdha të qarkut. Për këto u duhet rreth një orë e gjysmë me makinë. Kalmar ndodhet buzë detit dhe nëse doni të vazhdoni në Öland, zgjat më pak se gjysmë ore më tej.

Ju mund të merrni një tren për në Hultsfred. Ne kemi lidhje me Linköping dhe Kalmar.

Aeroporti më i afërt mund të gjendet në Växjö, Kalmar, Linköping ose Jönköping.