Nëse dëshironi të shihni Hultsfred nga një anë e re, një nga parqet dhe pikat e vëzhgimit të bashkisë janë destinacione perfekte ekskursioni. Vizitoni bukur Kopsht viçash ose komod Kopsht barishte

  • ALEX3509 i shkallëzuar

Kopsht viçash

🏞️ Parqe dhe vëzhgime|

Këtu do të gjeni kopsht barishtor, shtretër lule shumëvjeçare, kopsht me trëndafila, pemishte, zona për barbekju dhe kafe dhe shitje bimësh. Kopshti drejtohet nga një shoqatë jofitimprurëse, e cila filloi në vitin 2004 nga një numër entuziastësh

Në krye