Ndjeni krahët e historisë! Përreth komunës kemi shtëpi të bukura për shtëpi dhe parqe. Si jetonit në të kaluarën? Si jetove Këtu mund të përjetoni ferma dhe mjedise nga kohërat e kaluara, ku secila fermë apo park tregon historinë e saj.

  • Parku historik lokal i Hultsfred

Parku historik lokal i Hultsfred

Në një park të bukur buzë Liqenit Hulingen ndodhet parku historik lokal i Hultsfred. Në vendin fqinj është parku Folkets, objektet sportive dhe kampe. Pas uljes së Liqenit Hulingen në 1924 nuk ishte

  • IMG 20190809 114733 i shkallëzuar

Fröreda Storegård

Fröreda Storegård nga shekulli i 1700-të është një nga monumentet arkitektonike të Qarkut Kalmar. Kompleksi i fermës me gjendjen e tij të ruajtur të ndërtesës që tregon qartë karakterin e një fshati bujqësor Småland nga shekulli i 1700-të

  • IMG 20190807 154919 i shkallëzuar

Shtëpia e Lönneberga

Parkoni në një ambient piktoresk. Ka një dyqan snus, dyqan tregu, kafene dhe sauna prej liri dhe më shumë. Lönneberga Hembygdsgille u themelua në vitin 1941. Ata shpëtuan dhe u kujdesën për ndërtesat e vjetruara,

  • Shtëpia e Venës

Shtëpia e Venës

Hembygdsgården ka një mjedis piktoresk me një lumë të valëzuar dhe një pellg me ujë. Një qendër shtëpie me vlera të mëdha për Venabygden me disa ndërtesa me vlera të mëdha

Në krye