Kjo faqe në internet përmban të ashtuquajturat cookies.

Sipas Aktit të Komunikimeve Elektronike, i cili hyri në fuqi në 25 korrik 2003, të gjithë ata që vizitojnë një faqe në internet me cookies duhet të informohen se faqja e internetit përmban cookies, për çfarë përdoren këto cookies dhe si mund të shmangen cookies. Cookie është një skedar i vogël i të dhënave që faqet e internetit e ruajnë në kompjuterin tuaj në mënyrë që ata të njohin kompjuterin tuaj herën tjetër kur vizitoni faqen e internetit. Cookies përdoren në shumë uebfaqe për t'i dhënë një vizitori akses në funksione të ndryshme. Informacioni në cookie mund të përdoret për të ndjekur shfletimin e një përdoruesi. Një cookie është pasiv dhe nuk mund të përhapë viruse kompjuterike ose softuerë të tjerë me qëllim të keq.

Cookies përdoren si mjete, p.sh. në mënyrë që:
- cilësimet e dyqanit për mënyrën se si duhet të shfaqet një faqe në internet (rezolucioni, gjuha, etj.)
Aktivizoni transmetimin e koduar të informacionit të ndjeshëm në Internet
- mundësojnë vëzhgimin se si përdoruesit e asimilojnë faqen e internetit dhe në këtë mënyrë mbledhin prova se si faqja e internetit mund të zhvillohet në përgjithësi
- lidhni ekspozimin e përdoruesit ndaj reklamave në faqet e internetit me transaksionet e tij të tregtisë elektronike si bazë për llogaritjen e shpërblimit në
uebfaqen dhe rrjetet e reklamave
- mbledh informacion në lidhje me sjelljet e përdoruesve në mënyrë që të përshtatet dhe kufizohet përmbajtja dhe reklamimi i faqeve të internetit të vizituara në këto sjellje.

Kjo faqe në internet përdor cookies për të matur trafikun dhe me ndihmën e shërbimit të internetit "Google Analytics" i cili përdor cookies, statistikat e vizitorëve mblidhen në faqen e internetit. Ky informacion përdoret më pas me qëllim të përmirësimit të përmbajtjes dhe përvojës së përdoruesit të faqes në internet. Cookies përdoren gjithashtu për t'i dhënë përdoruesit hyrje në funksion për të mbajtur mend zgjedhjen e vendit / gjuhës deri në herën tjetër kur vizitori viziton me të njëjtin shfletues. Cookies përdoren gjithashtu për të mbajtur mend çdo përshtatje të disponueshmërisë.

Cookies dhe teknologjia tjetër që ruhet ose tërheq të dhëna nga kompjuteri i përdoruesit mund të përdoren vetëm me pëlqimin e përdoruesit. Pëlqimi mund të jepet në mënyra të ndryshme, për shembull përmes shfletuesit. Në cilësimet e shfletuesit, përdoruesi mund të vendosë se cilat cookies do të lejohen, bllokohen ose fshihen. Lexoni më shumë se si bëhet kjo në seksionin e ndihmës së shfletuesit dhe për më shumë informacion shikoni http://www.minacookies.se/allt-om-cookies/.
Vini re se kjo faqe në internet përdor cookies vetëm për të thjeshtuar për përdoruesit dhe për të mundësuar funksionalitetin e plotë.