Në faqen tonë të internetit visithultsfred.se kemi një kalendar ngjarjesh ku prezantojmë ngjarje të ndryshme nëpër komunë. Dëshironi të përfshini ngjarjen tuaj në kalendar?

I gjithë informacioni i paraqitur përpunohet dhe mund të ndryshohet nga Hultsfreds Turistinformation përpara se të publikohet në faqen e internetit. Ngjarjet që publikohen në kalendarin e ngjarjeve mund të ndahen gjithashtu në Visit Hultsfred në Facebook dhe Instagram. Ne nuk marrim përgjegjësi për informacione të pasakta ose ndryshime që nuk janë njoftuar në Informacionin Turistik të Hultsfred.

Bashkangjitni një foto për ngjarjen

Këtu mund të shtoni një imazh që përdoret si imazh i kopertinës për ngjarjen. Për rezultate më të mira, imazhi duhet të jetë 4: 3, mundësisht në një rezolucion prej 4000 × 3000 ose më të lartë. Llojet e vlefshme të skedarëve janë JPG dhe PNG. Imazhi duhet të jetë pa tekst dhe logo.

Ju mund të zgjidhni të dërgoni me foton tuaj. Klikoni "zgjidh imazhin" dhe më pas gjeni imazhin në telefonin ose kompjuterin tuaj. Mbani në mend se duhet të keni leje nga fotografi, si dhe nga njerëz të identifikueshëm në imazh për ta përdorur atë. Imazhi do të përdoret në visithultsfred.se dhe do të pritet për t'iu përshtatur formatit. Nëse nuk dërgoni me një foto ose nëse fotografia është e cilësisë së dobët, ne do të përdorim një nga fotot tona standarde.

Cilat ngjarje do të përfshihen në visithultsfred.se?

  • Ngjarja duhet të jetë publike dhe e hapur për publikun.
  • Duhet të jetë një ngjarje përveç aktiviteteve të përditshme.
  • Duhet të ketë një karakter të përkohshëm.
  • Ai do të zhvillohet në komunën Hultsfred

Shembuj të asaj që nuk përfshihet në kalendarin e ngjarjeve: 

  • Tubimet dhe ngjarjet politike me karakter politik ose me agjendë propagandistike.
  • Mbledhjet e shoqatës ose aktivitete të tjera të mbyllura.
  • Veprimtaritë e zakonshme të dyqaneve apo kompanive të tjera.
  • Aktivitete të përsëritura që kërkojnë rezervim ose anëtarësim, të tilla si stërvitje.