Sigurisht që të gjithë mund të shikojnë zogjtë! Merrni mirë në këmbë, një çantë dreke dhe gjendjen tuaj më të mirë të skautëve dhe vizitoni dhomën e shpendëve Ryningen, në jug të Mörlunda. Shtë një nga ligatinat më të mëdha në Suedinë juglindore. Zona është lehtësisht e arritshme me dy kulla zogjsh, një platformë, parkingje, shtigje dhe shenja informacioni. A doni të shikoni më tej? Zona e mbrojtjes së zogjve të Hulingen dhe Mörlundaslätten janë dy zona të tjera të këndshme në komunën tonë.

  • Tranor 4000X3000 i shkallëzuar

Fusha e Mörlunda

Åda Shikimi i zogjve|

Mörlundaslätten shtrihet nga Gårdveda në veri deri në Tigerstad në jug. Shtë një peizazh i kultivuar me tokë të madhe të punueshme. Emån dhe Gårdvedaån rrjedhin nëpër zonë. Une de

Në krye