• IMG 20190711 054705 jpg

Salla KGM

🏋️‍♀️ Palestra|

KGM Hallen është e hapur në Nga ora 04.00 - 23.30 çdo ditë gjatë gjithë vitit dhe ofron mundësi trajnimi si për të aftë ashtu edhe për fillestarë! Në palestër do të gjeni një të madhe

Fusha e tenisit e Silverdalen

🎾 Tenis|

Tenisi është një sport me të cilin të gjithë mund të luajnë dhe të argëtohen gjatë gjithë jetës së tyre. Në klubin e tenisit të Silverdalen, të gjithë janë njëlloj të mirëpritur, pavarësisht ambicieve të tyre

Fusha e tenisit në Virserum

🎾 Tenis|

Tenisi është një sport që të gjithë mund të luajnë dhe të argëtohen gjatë gjithë jetës së tyre. Në klubin e tenisit të Virserum, të gjithë janë njëlloj të mirëpritur, pavarësisht ambicieve të tyre

  • raft 5 i shkallëzuar

Hultsfred Padel

🎾 Padel|

Salla e parë padel e Hultsfred me 3 fusha të brendshme. Ka akses në dhomën e zhveshjes, me dush dhe tualet. Raketat dhe topat janë në dispozicion për t'u marrë me qira ose për të blerë. Makinë shitëse me ushqime,

  • Foto e

Gjykata e vogël padel

🎾 Padel|

Fusha e re padel e Mållilla është e freskët dhe e gatshme për përdorim. Këtu ishte një ish fushë tenisi që u shndërrua në një fushë padel. Ushtrimi jashtë ju bën të dy më në formë,

  • G0170525 i shkallëzuar

Paintball në Lönneberga

🎳 Sport|

Jeni të dëshiruar për një aktivitet të mbushur me adrenalinë? Provoni paintball në Lönneberga. Paintball është një aktivitet i mrekullueshëm për ju që ju pëlqen adrenalina dhe i përshtatet të gjithëve

  • Kajak në liqen para pyllit të gjelbër

Kajak

🎳 Sport|

Gëzoni erëra të qeta dhe një moment të qetë në ujë në Hulingen të bukur. Për të rrëshqitur në heshtje mbi sipërfaqen e ujit, ndaloni në një vijë bregdetare për një

  • Klub boulingu

Salla e Bowlingut të Hultsfred

🎳 Sport|

Hultsfreds Bowlinghall ka gjithsej 8 kurse të përshtatura si për lojëra argëtuese ashtu edhe për gara. Për fëmijët ka gardhe të ashtuquajturat. parakolpë për tu mbledhur në anët e pistës për

  • IMG 01981 e1474311400927 i shkallëzuar

Përvojat Småland

👟 Aktivitete, 🛶 Kanoe|

Mirë se vini në Smålandsupplevelser i cili ofron akomodim për pushime, gjueti dhe peshkim, kanoe dhe shumë më tepër! Në fermë ka terrene të këndshme gjuetie dhe ujëra peshkimi me qasje të mirë në lojë

  • 20190807 153259 shkallëzuar

Lönneberga hotel

🛏️ Hostel, 🛶 Kanoe|

Lönneberga hotel është e vendosur në periferi të Emil Lönneberga. Hotel Lönneberga ka shërbim të mirë, përvoja dhe aktivitete të shkëlqyera të natyrës për të gjitha moshat. Hoteli ka 55 shtretër. Dhomat

Në krye