Dëshironi të zgjoheni në një vilë të vogël në mes të pyllit pa energji elektrike apo fqinjë, apo zgjidhni të jetoni në një vilë për të bërë kafen tuaj të mëngjesit, lërini fëmijët të kenë dhomën e tyre dhe të jenë në gjendje të parkosh jashtë nyjës? Pavarësisht se çfarë lloj vilë zgjidhni, ka diçka për ju këtu. Vila te te gjitha llojeve.

  • Färgsjöstugorna në zonën e Stora Hammarsjö

Stenkulla - Stora Hammarsjöområdet

🏡 Vila|

Stenkulla është një vilë familjare me pamje nga liqeni në një zonë të bukur natyrore. Rreth 10 km në perëndim të Hultsfred është zona e ruajtjes së natyrës dhe peshkimit Stora Hammarsjöområdet. Një zonë me karakter shkretëtirë

  • IMAG0041 i shkallëzuar

Färgkulla - Stora Hammarsjöområdet

🏡 Vila|

Vilë familjare me pamje nga liqeni në një zonë të bukur natyrore. Rreth 10 km në perëndim të Hultsfred është zona e ruajtjes së natyrës dhe peshkimit Stora Hammarsjöområdet. Një zonë me një karakter të shkretë që fton

  • Sjoasen1 shkallëzuar

Sjöåsen - Stora Hammarsjöområdet

🏡 Vila|

Vilë familjare me komplot të pjerrët të liqenit duke përfshirë bankinë dhe varkë. Rreth 10 km në perëndim të Hultsfred është zona e mbrojtjes së natyrës dhe peshkimit - Stora Hammarsjöområdet. Një zonë me karakter shkretëtirë

  • m5327 1 mk 22 i shkallëzuar

Kabina brenda natës së Hagadal

🏡 Vila|

Kabina gjatë natës me hapësirë ​​për katër persona. Vila të vogla, të thjeshta prej 10 metrash katrorë që janë perfekte për qëndrime gjatë natës. Vilat ndodhen në një zonë të rrethuar prapa objektit.

  • Një foto e një vilë të kuqe me një tarracë të vogël. Pranë shtëpisë ka një zonë të vogël për Barbecue me një stol për tu ulur dhe një lumë.

Vilë në ishull

🏡 Vila|

Jepni me qira një vilë në ishullin tuaj, ideale për ju që kërkoni paqen dhe qetësinë. Qëndroni në një ishull të veçantë në një vilë të vogël për 4

  • kurriz çekiç

Hammaråsen - Stora Hammarsjöområdet

🏡 Vila|

Vilë familjare me komplot të pjerrët të liqenit duke përfshirë bankinë dhe varkë. Rreth 10 km në perëndim të Hultsfred është zona e ruajtjes së natyrës dhe peshkimit Stora Hammarsjöområdet. Një zonë me një karakter të shkretë që fton

Në krye