Ski ndër-vend në më të mirën e tij! Skijimi në vend është argëtues në të njëjtën kohë pasi është një stërvitje vërtet e mirë. Ka disa shtigje për të zgjedhur nëse e lejon moti.

  • 150438991 1566726900204602 8690280670857983918 n

Lak i çatisë

⛷️ Ski ndër-vend|

Dackeslingan ndodhet ngjitur me pistën e skive Dackestupet. Pista ka gjithsej rreth 1,2 kilometra me një udhëtim të lehtë dhe pak më të vështirë. Pista drejtohet tërësisht jofitimprurëse

Në krye