Kur doni të dini më shumë, një vizitë në një nga muzetë ose ekspozitat tona mund të jetë ende kureshtja juaj. Gjithmonë ka diçka të re për të mësuar!

  • Nënshkruani "Historia e muzikës suedeze" Hultsfred në këmbë

Hultsfred - Ecja

Historia e festivalit muzikor më legjendar të Suedisë! Tregime, foto dhe klipe filmike nga arkivi muzikor Arkivi Suedez Rock tani është shndërruar në një shteg fizik ecjeje në tokën klasike të festivaleve përgjatë liqenit

  • 20190628 122534 shkallëzuar

Shtëpi e ëmbël Hultsfred

Ekspozita "Home Sweet Hultsfred" që tregon historinë e shoqatës Rockparty dhe Festivalit Hultsfred. Historia është në mure! Ekspozita rreth Rockparty dhe Festivalit Hultsfred mund të gjendet në dhomën Klubben në

  • Virserums Telemuseum shkallëzuar

Telemuzeu i Virserum

Nga historia drejt e ardhmja. Ju e kuptoni që zhvillimi është i shpejtë, jo më pak kur duhet të ndiqni zhvillimin e telefonisë mobile nga vitet 1950 në tonën

  • ALEX5559 i shkallëzuar

Arkivi Rock i Suedisë

Mbi gjysmë milioni objekte që lidhen me muzikën popullore suedeze. Këtu do të gjeni regjistrime, postera, video regjistrime, libra, kuriozitete - dhe kostumin origjinal të Kurt Olsson! Suedeze

  • Hemhemskahem VK2021 PeterGeschwind MonicaBonvicini i vogël

Galeria e Arteve Virserum

Në mes të pyjeve të Småland është komuniteti i vogël Virserum me galerinë e madhe të artit. Me një sipërfaqe ekspozite prej 1600 m, arti bashkëkohor shfaqet në ekspozita rreth

  • Kultura dhe makina e kohës së lirë 001 e shkallëzuar

Undlunds Mekaniska Verkstad

Qyteti i rritjes është nga vitet e para të shekullit të 1900-të. Këtu është e vetmja kopje e njohur e motorit Dunberg-Pettersson. Punishtja u ndërtua në vitin 1905. Më pas ajo zëvendësoi një ish farkëtar dhe punishte që

  • DSCF7383

Muzeu Hultsfreds-Hus

Hultsfred është formuar për një kohë të gjatë nga prodhimi i shtëpive. Muzeu Hultsfreds-Hus tregon modele shtëpish, katalogë shtëpish, fotografi dhe vizatime. Gjithashtu ajo që tregon për historinë e Hultsfreds-Hus. Kur

Në krye