Një ditë peshkimi pa erë jashtë në ujë, rrezet e diellit të ngrohta… me siguri është peshku i këndshëm? Furnizimi me ujë peshkimi për peshkun është i pafund dhe variacioni është i madh në bashkinë tonë. Këtu janë purteka, kërpudha, piku, krapi dhe tench për të përmendur disa. Gjeni vendin tuaj të preferuar të peshkimit dhe ndjeni përhapjen e qetë në trupin tuaj ndërsa prisni një biberon!

 • StoraHammarsjoomradet

Örsjön

🎣 Peshkimi|

Liqeni pyjor me peshkim të mirë dimëror. Örsjön është një liqen i vogël pyjor shkëmbor që përbëhet nga tre pjesë të ngushta. Rrethinat përbëhen nga pyje halore dhe skajet janë

 • StoraHammarsjoomradet

Liqeni me ngjyra

🎣 Peshkimi|

Liqeni me krapin gjigant. Färgsjön është një shembull i mirë se si një liqen i vogël pyjor mund të bëhet një eldorado për peshkim sportiv. Në vjeshtë

 • Vajza ka kapur peshk në liqen

Hjortesjön

🎣 Peshkimi|

Një liqen me peshkim me pikeperch të rangut. Hjortesjön ndodhet vetëm në perëndim të Virserum, afër Virserumssjön me të cilën është gjithashtu i lidhur. Liqeni është i varfër në lëndë ushqyese

 • Shiko

Bli

🎣 Peshkimi|

Linden është një liqen i madh pyjor me lëndë ushqyese, me ujë të pastër dhe disa ishuj të vegjël. Pylli i pishave, derri, boronicat dhe shqopa dominojnë rreth liqenit. Liqeni është i thellë

 • 20190822 055103

Hulingen

🎣 Peshkimi|

Një liqen i peshkimit sportiv me karakter liqenor të lëmuar që përmban peshq të mëdhenj piqe dhe krap. Hulingen ndodhet në qendër të zonës urbane të Hultsfred. Është më e lehtë për të gjetur liqenin nëse ju

 • image 1

Uppbjärken

🎣 Peshkimi|

Oppbjärken është një liqen i thellë pyjor me ujë të varfër me lëndë ushqyese dhe ujë të pastër. Liqeni ndodhet disa kilometra në lindje të Hultsfred, vetëm në jug të fshatit Fallhult. Përreth

 • PIXNIO 2438861 6000x4000 Me porosi e shkallëzuar

Morinë

🎣 Peshkimi|

Nëna është një nga katër liqenet që Virserums SFK jep me qira dhe jep me qira peshkimin. Të tjerët janë Mistersjö, Lysegöl dhe Ånglegöl. Klubi shet

 • PIXNIO 2159503 6000x4000 Me porosi e shkallëzuar

Liqeni i thellë

🎣 Peshkimi|

Djupsjön është një liqen i vogël dhe i thellë që ndodhet në perëndim të Hultsfred. Liqeni është pjesë e FVO-së së Stora Hammarsjön. SFK Kroken shikon zonën

 • fluturojnë për të peshkuar në zonën e Stora Hammarsjö

Liqeni i fshatit

🎣 Peshkimi|

Bysjön ndodhet rreth 15 km në jugperëndim të Hultsfred. Bysjön është një nga liqenet që janë pjesë e Flatens Fiskevårdsområde në sistemin e ujit të Gårdvedaån. Ju do të gjeni

 • fluturojnë për të peshkuar në zonën e Stora Hammarsjö

Liqeni i Gurit

🎣 Peshkimi|

Stensjön është një liqen i bukur dhe i qetë që ndodhet pak larg rreth 10 km në jugperëndim të Hultsfred. Shtë pjesë e FVO-së së Stora Hammarsjön

 • fluturojnë për të peshkuar në zonën e Stora Hammarsjö

Stora Hammarsjön

🎣 Peshkimi|

Liqeni më i madh i zonës Stora Hammarsjö - një liqen i bukur me një vlerë të lartë peshkimi sportiv dhe mundësi të mëdha zhvillimi. Stora Hammarsjön është një liqen i vërtetë në shkretëtirë dhe është i vogël

 • Vendi i larjes së Hesjanit

Hesjön

🎣 Peshkimi|

Hesjön është një nga rreth 20 liqene që janë pjesë e FVO të Stora Hammarsjön. Zona është marrë me qira dhe menaxhohet nga SFK Kroken në Hultsfred. NË

 • image 1

Alegol

🎣 Peshkimi|

Alegöl ose Ålegöl, siç thuhet në harta, është një ujë i imët ylber. Gölen ndodhet rreth 5 km në jug të Hultsfred dhe në

 • Ne rregull

Mirë

🎣 Peshkimi|

Välen ndodhet në mes të FVO të Stora Hammarsjön, rreth 7 km në jugperëndim të Hultsfred. Liqeni menaxhohet nga SFK Kroken, i cili lëshon rregullisht ylber.

 • Stockebrogol

Stockebrogel

🎣 Peshkimi|

Një liqen krapi me një karakter të shkretë. SHENIM: Ju mund të peshkoni vetëm në liqen si anëtar i SFK Kroken. Stockebrogöl ndodhet vetëm në lindje të Stora Hammarsjön,

 • fluturojnë për të peshkuar në zonën e Stora Hammarsjö

Önglegöl

🎣 Peshkimi|

Önglegöl ndodhet midis Målilla dhe Virserum, pranë rrugës 23. Liqeni është një nga shembujt e mirë se si të krijoni një atraktiv

 • fluturojnë për të peshkuar në zonën e Stora Hammarsjö

Lysegol

🎣 Peshkimi|

Lysegöl është një pellg në formë të rrumbullakët që ndodhet në peisazhin pyjor Småland. Gölen ndodhet në jug të Virserum, ngjitur me rrugën 23. Uji është i sinjalizuar

 • shih 2

Liqeni Virserum

🎣 Peshkimi|

Virserumssjön është një liqen i thellë dhe i varfër me lëndë ushqyese që është ngjitur me komunitetin e Virserum. Liqeni dhe fshati janë të bukur dhe kanë shumë për t'u ofruar turistëve rreth peshkimit sportiv,

 • Jarnsjön

Liqeni i Hekurit

🎣 Peshkimi|

Järnsjön ndodhet vetëm në perëndim të Järnforsen dhe përshkohet nga Emån. Liqeni është pjesë e FVO-së së Järnforsen. Isshtë një liqen i vogël i cekët dhe rrethinat

 • Melsjan

Melsjan

🎣 Peshkimi|

Melsjön është një liqen i vogël i cekët dhe uji është një zgjatim i Gårdvedaån. Ndodhet në veri të liqenit Flaten në perëndim të Målilla dhe

 • fluturojnë për të peshkuar në zonën e Stora Hammarsjö

I rrafshët

🎣 Peshkimi|

Flaten është një liqen i popullarizuar i peshkimit sportiv, jo vetëm nga turistët e huaj të peshkimit në sport. Ndodhet rreth 15 km në jugperëndim të Hultsfred ngjitur me rrugën ndërmjet Målilla dhe

 • fluturojnë për të peshkuar në zonën e Stora Hammarsjö

E qarta

🎣 Peshkimi|

Skiren është një liqen i vogël dhe i cekët që është pjesë e sistemit të ujit Flatens FVO dhe Gårdvedaån. Flatens FVO përfshin liqenet Garpen, Skiren, Övre Vrången,

 • Revre Vrången

Revre Vrången

🎣 Peshkimi|

Övre Vrången është pjesë e Flatens Fiskevårdsområde. Liqeni ndodhet në verilindje të Virserum. Shtë një liqen pyjor me bimësi të rrallë, përveç thellë brenda tyre

 • fluturojnë për të peshkuar në zonën e Stora Hammarsjö

Arrëmyshk

🎣 Peshkimi|

Gnötteln është një liqen i pastër me lëndë ushqyese me ujë të pastër. Ndërsa liqeni është i vendosur në një zonë të tokës bujqësore, liqeni është pak i pazakontë për rajonin me ujë të pastër.

Në krye