Nxitimi në biçikletë në rrugë të qeta me zhavorr është diçka shumë e veçantë. Shkelja e çatisë bën rrugën e saj në rrugë të vogla me pak trafik. Këtu mund të udhëtoni me biçikletë dhe të shikoni përpara për 17 km me natyrë dhe përvoja të ndryshme. Nëse preferoni shpejtësinë dhe adrenalinën dhe dëshironi të ndjeni ndjesi shpimi gjilpërash në stomakun tuaj, atëherë Dackestupet mund të jetë për ju! Ose pse të mos paketoni shportën e piknikut dhe të merrni gjithë familjen në një aventurë nëpër pyje të thella në një stërvitje.

Në krye