Volejbolli në plazh është ndoshta sporti më i këndshëm në botë dhe një aktivitet që i përshtatet pothuajse të gjithëve. Është po aq mirë të luash me një grup miqsh sa me shoqërinë. Shijoni mjedisin unik me një ndjenjë plazhi dhe rërë midis gishtërinjve tuaj gjatë gjithë vitit dhe ëndërroni larg një prej plazheve të botës.

Në krye