fbpx

Kristinebergsbadet

Kristinebergsbadet
Rezervat natyror Alkärret
Kristinebergsbadet

Mirësevini në Kristinebergsbadet, këtu fëmijët mund të rrotullohen rreth lodrës "Kalle kula". Vend banje popullor dhe i vizituar mirë në mesin e familjeve me fëmijë të vegjël pasi është i cekët. Ka një bankinë, tualet në natyrë, Barbecue, swings dhe dhomat e zhveshjes.
Ju gjithashtu mund të merrni trenin me matës të ngushtë nga Hultsfred ose Vena në zonën e banjës.

Disponueshmëria dhe atraksionet

  • Luhatje
  • Zona e Barbecue

  • Dhoma e veshjes
  • WC
  • Urë

pjesë

Shqyrtime

5/5 një vit më parë

Mirë vend i mirë për larje :)

4/5 një vit më parë

Plazh i bukur.

5/5 2 vjet më parë

Reallyshtë vërtet argëtuese dhe emocionuese Të shkoj atje ku dëshiroj verën

5/5 2 vjet më parë

Plazh i mirë (bar dhe rërë) fund i bukur, jo shumë barishte.

5/5 3 vjet më parë

Ujë i mirë, parkim i mirë, por pjesa tjetër mund të përmirësohet

2022-07-25T14:47:29+02:00
Në krye