fbpx

Vendi i larjes së Lillesjön

IMG 20190809 134711
Rezervat natyror Alkärret
IMG 20190809 134742

Disponueshmëria dhe atraksionet

  • Luhatje
  • Fushë volejbolli
  • Urë
  • WC
  • Zona e Barbecue

pjesë

Shqyrtime

4/5 4 muaj më parë

Liqeni i bukur për not

3/5 2 vjet më parë

E thjeshtë por në rregull.

4/5 2 vjet më parë

E bukur dhe e rregullt, por me erë

4/5 4 vjet më parë

Vërtetë bukur. Plazh i mirë me bankinë. Dhomat e zhveshjes dhe hapësira e mirëmbajtur. Ekziston edhe një plazh pak më i vogël 100 metra nga pjesa e skelës. Lëndinë përreth. E bukur dhe e vlefshme për një vizitë!

5/5 5 vjet më parë

Liqen i bukur dhe i vogël i rrethuar nga pylli i qetë dhe i këndshëm me jetën e pasur të zogjve!

2022-06-29T14:13:46+02:00
Në krye