fbpx
Verbadet
Rezervat natyror Alkärret
Verbadet

Rreth gjashtë kilometra në juglindje të Venës është ky vend i bukur banje me zona të gjelbërta për aktivitete. Ka edhe dhoma zhveshjesh, zonë për Barbecue, WC të thatë, luhatëse dhe kalata që dalin pak në liqen. Banja është gjithashtu e mirë për fëmijët më të vegjël, pasi është e cekët brenda njërit prej bankinëve me një plazh të bukur me rërë për të luajtur.

  • Luhatje
  • Dhoma e veshjes

  • Urë

pjesë

Shqyrtime

4/5 2 vjet më parë

Banjë e mirë

4/5 3 vjet më parë

Ishte bukur

5/5 5 vjet më parë

5/5 2 vjet më parë

4/5 3 vjet më parë

hartë

Të gjitha vendet e banjës
2021-11-29T17:08:20+01:00
Në krye