fbpx

Pavarësisht nga moti dhe sezoni, një vizitë në terrenet e lojërave shpesh vlerësohet. Ka disa parqe aktivitetesh të sapondërtuara me hapësirë ​​për lojë dhe imagjinatë.


  • PXL 20210618 060626823 i shkallëzuar

Shesh lojërash i Mörlunda

Luaj nëpër shesh lojërash në Mörlunda - ka gjëra emocionuese për të zbuluar këtu! Mjetet dhe atraksionet Korniza e ngjitjes Lojë ngjitjeje për fëmijë të vegjël Lëvizjet

  • PXL 20210618 071634051 i shkallëzuar

imja

Ushqimi është rindërtuar me frymëzim nga natyra me dru dhe pyll si temë dhe është pajisur me zona të reja të gjelbërta, ndriçim të ri më të sigurt, zona të veprimtarisë sa më të thjeshta

  • ALEX5809 i shkallëzuar

Köpingsparken

Parku në Hultsfred është në frymën e muzikës, ku studentët nga Lindblomskolan kanë vizatuar vizatime si sugjerime për atë që dëshironin të dukej. Ngjitur me parkun ka gjykata të Boules dhe zona të këndshme të gjelbërta.

Në krye