fbpx
Rezervat natyror Länsmansgårdsängen
Rezervat natyror Alkärret
Rezervat natyror Länsmansgårdsängen

Rezervat natyror Länsmansgårdsängen është një zonë e njohur në këmbë ngjitur me Virserumssjön dhe ka shumë bliri të vjetër dhe të bukur.

Në zonën poshtë liqenit, thupra rritet me elementë të lisit dhe verr. Në tokë rriten tasa qershi, barishte elk, anemonë e bardhë dhe lule hop. Në pjesën perëndimore ka shumë bliri të prerë. Në këtë pjesë të rezervatit ka luleshtrydhe të pjekura, topa gjalpi, lule hopi, gjarpëri, rrënjë dhëmbi, zambak i luginës dhe mushkëri me gjethe të ngushta.

pjesë

Shqyrtime

4/5 2 vjet më parë

Foodshtë ushqim i mirë dhe sendesh i mirë

4/5 3 vjet më parë

Livadh komode komode.

5/5 2 vjet më parë

Ecje e mrekullueshme

4/5 4 vjet më parë

Ndodhet shumë bukur mu përgjatë liqenit të Virserum. Zona e madhe për Barbecue është në dispozicion për personin e jashtëm të uritur për Barbecue nëse dëshironi!

3/5 2 vjet më parë

Absolutisht ok vend banje.

Të gjitha rezervatet e natyrës
2021-07-02T11:32:16+02:00
Në krye