Риболов ден без ветар на вода, сончевите зраци топли... сигурно тоа е убавата риба? Опсегот на риболовни води за риболов е бесконечен, а варијацијата е голема во нашата општина. Еве костур, штука, штука, крап и тенч за да именува неколку. Најдете го омиленото место за риболов и почувствувајте го мирното ширење во вашето тело додека чекате цуцла!

 • StoraHammarsjoomradet

Öрсјан

🎣 Риболов|

Шумско езеро со добар зимски риболов. Örsjön е мало карпесто шумско езеро кое се состои од три тесни делови. Околината се состои од зимзелена шума, а рабовите се

 • StoraHammarsjoomradet

Фергсјан

🎣 Риболов|

Езерото со џиновскиот крап. Färgsjön е добар пример за тоа како едно мало шумско езеро може да стане елдорадо за спортски риболов. Во есен

 • Девојче фати риба на езерото

Хјортесјан

🎣 Риболов|

Езеро со рибарски риболов од ранг. Хјортесјан се наоѓа веднаш западно од Вирсерум, близу до Вирсерумсјан со кој е исто така поврзан. Езерото е сиромашно со хранливи материи

 • види

Липа

🎣 Риболов|

Липа е големо шумско езеро сиромашно со хранливи состојки со чиста вода и неколку мали острови. Борова шума, свињи, боровинки и хедер доминираат околу езерото. Езерото е длабоко

 • Голема пајакова мрежа во трска пред Стора Åkesbosjön

Стора Шекобосјан

🎣 Риболов|

Stora Åkebosjön се наоѓа на околу 6 км западно од Халтсфред и ќе го најдете доколку возите од патот 34 преку Хамарсебо кон Стора Хамарсјан. Езерото

 • 20190822 055103

Хулинген

🎣 Риболов|

Спортско риболовно езеро со мазен езерски карактер кое содржи голема штука и крап риба. Хулинген е централно лоциран веднаш до урбаната област на Хултсфред. Најлесно е да го пронајдете езерото доколку сте

 • летаат на риболов во областа Стора Хамаршј

Скерветен и Нарветен

🎣 Риболов|

Дивина риболов во вода што тече. Големина на езерото Максимална длабочина Средна длабочина Видови риби Езерото Костур Штука Сутаре Бенöа

 • сликата 1

Упбјеркен

🎣 Риболов|

Опбјеркен е длабоко шумско езеро со хранливи состојки и чиста вода. Езерото се наоѓа на неколку километри источно од Холтсфред, веднаш јужно од селото Фалхулт. Околу

 • PIXNIO 2438861 6000x4000 Прилагодено прилагодено скалирање

Морен

🎣 Риболов|

Мајката е едно од четирите езера што Вирсерумс СФК ги изнајмува и изнајмува на риболов. Останатите се Мистершју, Лисегол и Англегол. Клубот продава

 • PIXNIO 2159503 6000x4000 Прилагодено прилагодено скалирање

Длабокото езеро

🎣 Риболов|

Djупсјан е мало и длабоко езеро лоцирано западно од Холтсфред. Езерото е дел од FVO на Стора Хамарсјан. СФК Крокен гледа низ областа

 • летаат на риболов во областа Стора Хамаршј

Бисјан

🎣 Риболов|

Бисјан се наоѓа на околу 15 км југозападно од Холтсфред. Бисјан е едно од езерата што се дел од Флатенс Фискевардсомроде во водниот систем на Гердведан. Ќе најдете

 • летаат на риболов во областа Стора Хамаршј

Стенсјан

🎣 Риболов|

Стенсјан е прекрасно и мирно езеро лоцирано малку далеку на околу 10 км југозападно од Хултсфред. Тој е дел од ФВО на Стора Хамарсјан

 • летаат на риболов во областа Стора Хамаршј

Стора Хамарсјан

🎣 Риболов|

Најголемото езеро во областа Стора Хамарсја - прекрасно езеро со висока спортска риболовна вредност и големи можности за развој. Стора Хамарсјан е вистинско езеро во пустината и е мала

 • Местото за капење на Хесјан

Хесјан

🎣 Риболов|

Хесјан е едно од дваесетина езера што се дел од ФВО на Стора Хамарсјан. Областа е изнајмена и управувана од СФК Крокен во Холтсфред. ИН

 • сликата 1

Алегол

🎣 Риболов|

Alegöl или Ålegöl, како што пишува на мапите, е фина вода со виножито. Голен се наоѓа на околу 5 километри јужно од Хултсфред и до

 • Лила Акебосјон

Лила Шкебошјан

🎣 Риболов|

Lilla Åkebosjön се наоѓа северно од Stora Åkebosjön во FVO на Stora Hammarsjön и езерата се поврзани преку поток. Ако одите на запад од Хултсфред

 • Добро

Добро

🎣 Риболов|

Вален се наоѓа во средината на ФВО на Стора Хамарсјон, околу 7 километри југозападно од Хултсфред. Со езерото стопанисува СФК Крокен, која редовно испушта виножита.

 • Стокеброгол

Стокеброгöл

🎣 Риболов|

Езеро од крап со карактер на дивина. ЗАБЕЛЕШКА: Можете да рибите во езерото само како член на СФК Крокен. Стокберогл се наоѓа источно од Стора Хамарсјан,

 • летаат на риболов во областа Стора Хамаршј

Önglegöl

🎣 Риболов|

Енглегол се наоѓа помеѓу Малила и Вирсерум, веднаш до патот 23. Езерото е еден од добрите примери за тоа како да се создаде привлечно

 • летаат на риболов во областа Стора Хамаршј

Лисегол

🎣 Риболов|

Lysegöl е езерце во форма на круг, сместено во шумскиот пејзаж Смаланд. Öелен се наоѓа јужно од Вирсерум веднаш до патот 23. Водата е обележана

 • види 2

Вирсерумссјан

🎣 Риболов|

Вирсерумсјан е езеро длабоко и сиромашно со хранливи материи, кое е во непосредна близина на заедницата на Вирсерум. Езерото и селата се прекрасни и имаат многу да им понудат на туристите околу спортскиот риболов,

 • Јарнсјон

Јернсјан

🎣 Риболов|

Јернсјан се наоѓа веднаш западно од Јернфорсен и го поминува Емин. Езерото е дел од ЈВО на Јернфорсен. Тоа е плитко мало езеро и околината

 • Мелсјан

Мелсјан

🎣 Риболов|

Мелсјан е мало плитко езеро и водата е продолжение на Гердведан. Сместено е северно од езерото Флатен западно од Мелила и

 • летаат на риболов во областа Стора Хамаршј

Слаби

🎣 Риболов|

Flaten е популарно спортско рибарско езеро, не само од странските туристи за спортски риболов. Сместено е на околу 15 км југозападно од Холтсфред веднаш до патот помеѓу Мелила и

 • летаат на риболов во областа Стора Хамаршј

Скирен

🎣 Риболов|

Скирен е мало и плитко езеро кое е дел од водоводот на Флатенс ФВО и Гардведан. Flatens FVO ги вклучува езерата Гарпен, Скирен, Авр Вренген,

 • Авр Вринген

Авр Вринген

🎣 Риболов|

Revre Vrången е дел од Flatens Fiskevårdsområde. Езерото се наоѓа северо-источно од Вирсерум. Тоа е шумско езеро со ретка вегетација освен длабоко во нив

 • летаат на риболов во областа Стора Хамаршј

Морско оревче

🎣 Риболов|

Гњетел е езеро чиста вода со недостаток на хранливи состојки. Бидејќи езерото се наоѓа во област на земјоделско земјиште, езерото е малку невообичаено за регионот со чиста вода.

На врвот