fbpx

Скијање, санкање или градење снешко?
Кога долгоочекуваниот снег конечно се спушти на земјата, има многу опции за зимски активности.


  • 150438991 1566726900204602 8690280670857983918 n

Дакеслинган

Dackeslingan се наоѓа во непосредна близина на скијачката патека Dackestupet. Патеката мери вкупно околу 1,2 километри со лесно и малку потешко возење. Патеката се води целосно непрофитно

  • Снежен тобоган трча во станбена област

Slättenbacken

Во населбата „Слатен“ во центарот на Холтсфред ќе го најдете Слатенбекен, мал и точно десен рид. Исто така постои и област за скара и осветлување.

  • Луѓе кои одат со санки во Лејонбекен

Лејонбекен

Издолжен рид кој е прилично стрмен. Тука има место за скара и осветлување. До ридот е лесно да се стигне со автомобил.

  • Балиди терен за Малила

Балиди терен за Малила

Уметничко лизгање е популарна зимска активност! Тука можете да позајмите лизгалки, шлем, топка и палка. Постојат места за скара за оние кои сакаат да скара, не заборавајте

Сребрена

Курс за природа во Силвердален. Одговорно здружение е АКО Хебе. Областа на теренот е 110 х 65 м. Постојат 2 соблекувални во спортската сала и трибина

  • Поглед на тобоганот, Vattentorsnsbacken

Ридот на водената кула

Наклонот на водената кула се наоѓа во Јернфорсен, долг е околу 225 метри со пад од 30 метри. Осветлување е достапно.

  • Поглед на тобоганот Hesj Hesbacken

Хесјобакен

Hesjöbacken е прилично стрмен рид лоциран непосредно пред Målilla покрај Hesjön. Паркинг за автомобили е достапен на почетокот на ридот. Осветлување и скара област на располагање.

  • две деца уметничко лизгање

Пролимпиахален

Пролимпијахален е популарно место за состаноци за сите што сакаат да лизгаат. Има кафетерија која работи за празници и викенди. За време на јавно возење

  • Dackestupet во зимска облека

Dackestupet

Dackestupet е скијачко одморалиште со три различни падини, главен лифт и два лифта на патеката за деца. Dackestupet има модерен и ефикасен систем за топови и скијачка машина. На

На врвот