Никогаш не било повеќе внатре да се биде надвор. Зошто да не ја искористите можноста да го направите вашиот престој на отворено авантура! Веслајте во недопрената природа, шетајте низ Дакеступет, рибајте како професионалец или уживајте во мирот и тишината. Тука е природата и животот на отворено за сите!

  • Стора Хамарсјамродет

Риболов област со природа и картички Стора Хамарсјамредет

🪁 Природа и живот на отворено|

Само западно од Халтсфред се наоѓа областа на природата и краткиот риболов Стора Хамарсјамродет. Областа е елодорадо за сите риболовци. Исто така постои и интересна фауна и флора.

  • Дива свиња во шумата

Лов и искуства со природата на ernернојни

🪁 Природа и живот на отворено|

Заедно со локалните компании, Jernudden нуди различни пакети кои вклучуваат лов, искуства, сместување и храна. Примери на пакети за лов на пари, лов на лебдат со куче скришум и лов со демнење

На врвот