Одбојката на плажа е веројатно најпријатниот спорт на светот и активност која им одговара речиси на сите. Исто толку е добро да се игра со група пријатели како и со друштвото. Уживајте во уникатната средина со чувство на плажа и песок меѓу вашите прсти во текот на целата година и сонувајте на една од светските плажи.

  • Кампување во природата на Хесјан

Кампување во природата на Хесјан

🏕️ Кампување, 🏐 Одбојка|

Северно од Малила се наоѓа природното кампување на Хесјон. Има терени за камп приколки и мобилни домови, како и посебен терен за шатори. Паркинг за хендикепирани. Природното кампување на Хесјон е капачко и не оди

На врвот