Брзањето на велосипед по тивки чакалски патишта е нешто многу посебно. Газењето на покривот се одвива по мали патишта со мал сообраќај. Тука можете да возите велосипед и да очекувате 17 километри со различна природа и искуства. Ако преферирате брзина и адреналин и сакате да почувствувате пецкање во стомакот, тогаш Dackestupet може да биде за вас! Или, зошто да не ја спакувате корпата за излети и да го однесете целото семејство во авантура низ длабоки шуми на вежба.

  • 20200621 155014 намалена

Возете велосипед по тесната патека Срамни до Гардведа

🚴‍♀️ Возење велосипед|

Велосипедски вежби во Smalspåret Flaten - Гардведа Сценско искуство што одговара на целото семејство. На станицата во Флетен ќе го најдете нашиот велосипедизам во дрес. Постои паркинг за автомобили и

  • Еден човек вози МТБ велосипед надолу Dackestupet

Dackestupet - планински велосипедизам и планински велосипедизам

🚴‍♀️ Возење велосипед|

Од врвот на слаломската падина на Dackestupet, можете да го видите фантастичниот поглед на пејзажот Småland. При патување по скијачката патека поминувате низ изградени препреки како на пр

  • Облека за семејни велосипеди на тесната патека

Велосипедизирајте ја обуката по тесната патека Хултсфред до Молила

🚴‍♀️ Возење велосипед|

Авантура чека зад аголот! Доколку сакате уште повеќе да се доближите до железничката пруга со тесен колосек, да го запознаете секој поединечен шински спој и навистина да уживате во природата, постои можност да

Велосипедски вежби по тесната патека Вирсерум до Иседа

🚴‍♀️ Возење велосипед|

Велосипедски вежби по тесната патека Вирсерум до Иседа. Околу станицата на Вирсерум постои околина за носталгија која нуди патување назад во времето. Испорака на облекување во прозорецот на билетите, претходна резервација

На врвот