fbpx

Желба за капење во езерото? Околу нашата општина има многу прекрасни места за капење за избор. Песок меѓу прстите или мека трева - овде ладењето никогаш не е далеку. Ако вие и децата претпочитате да пливате во затворен базен од 27 степени, тогаш затворениот базен на Хагадал вреди да се посети!

 • PXL 20210618 073117310 намалени

Бања на Вирсерум

Бањата на Вирсерум е мал објект за капење со загреан базен со димензии 12,5 х 6 метри. Базенот има длабочина од 0,9 до 1,5 метри.

 • Местото за капење на Хесјан

Местото за капење на Хесјан

Во делот за капење на Хесјон има тоалет на отворено, тоалет за лица со посебни потреби, соблекувална. Место за скара, простор за капење со диви и кула за скокање и игралиште за одбојка на плажа. Од паркингот има адаптиран пат до тамошното капење

 • Ahngahultsbadet

Ahngahultsbadet

Ängahultbadet е место за капење во Силвердален Пристапност и атракции соблекувални iletети Одбојка игралиште тоалет

 • преглед на базен е намален

Пливачка и спортска сала Хагадал

Пливачка и спортска сала Хагадал нуди пливање, вежбање, масажа или дружење со пријателите и пиење кафе. Објектот е близу до природата со убави патеки за вежбање.

 • IMG 20190809 104847 намален

Езерцето за пливање

Езерцето за пливање е мало место за капење среде Јернфорсен, на околу 150 метри од бензинската пумпа. Областа за капење има брод. Ова е општинско подрачје за капење и

 • Кафебержет

Кафебержет

Кафебергет се наоѓа на централна локација во јужен Вирсерум. Областа за капење е ридска со песок и трева. Постојат два авиони, соблекувални, лулашки и

 • Вербадет

Вербадет

Околу шест километри југоисточно од Вена се наоѓа ова убаво место за капење со убави зелени површини за активности. Има и соблекувални, простор за скара, сув тоалет, лулашки и дивини

 • Кристинебергсбадет

Кристинебергсбадет

Повелете во Кристинебергсбадет, овде децата можат да се вртат на играчката „Кале кула“. Популарно и добро посетено место за капење меѓу семејствата со мали деца бидејќи е плитко. Еве ги

 • ALEX4955 2 намалена

Местото за капење на Стора Хамарсјан

Популарен простор за капење вклучен во надворешен простор. Овде одите со постари деца кои знаат да пливаат. Езерото брзо станува длабоко и потребно е некое време пред тоа

 • Место за капење на липа

Место за капење на липа

Популарно езеро за пливање, риболов и пловење. Патот до бањата се врти по својот пат. Липата е малку постудено езеро кое на некои места е многу длабоко.

 • Местото за капење на Хулинген

Местото за капење на Хулинген

Местото за капење на Хулинген се наоѓа во Хултсфред, во северниот дел на Хулинген. Веднаш до областа за капење е Кампување Хултсфред. Овде можете да купите поедноставно голтање. Во областа на располагање

На врвот