fbpx

Желба за капење во езерото? Околу нашата општина има многу прекрасни места за капење за избор. Песок помеѓу прстите или мека трева - овде ладењето никогаш не е далеку

  • Местото за капење на Хесјан

Местото за капење на Хесјан

Добредојдовте на местото за капење на Хесјан! Има тоалет на отворено, тоалет со посебни потреби, соблекувална. Област за скара, простор за пливање со авиони и кула за скокање и одбојка на плажа. Од паркингот има прилагодлив пат надолу

  • Ahngahultsbadet

Ahngahultsbadet

Ängahultbadet е место за капење во Силвердален Пристапност и атракции соблекувални iletети Одбојка игралиште тоалет

  • IMG 20190809 104847 намален

Езерцето за пливање

Езерцето за пливање е мало место за капење среде Јернфорсен, на околу 150 метри од бензинската пумпа. Областа за капење има брод. Ова е општинско подрачје за капење и

  • Кафебержет

Кафебержет

Кафебергет се наоѓа на централна локација во јужен Вирсерум. Областа за капење е ридска со песок и трева. Постојат два авиони, соблекувални, лулашки и

  • Вербадет

Вербадет

Околу шест километри југоисточно од Вена е ова убаво место за капење со убави зелени површини за активности. Исто така има и соблекувални, простор за скара, сув тоалет, лулашки и

  • Кристинебергсбадет

Кристинебергсбадет

Добредојдовте во Кристинебергсбадет, тука децата можат да се вртат на играчката „Кале кула“. Популарно и добро посетено место за капење меѓу семејства со мали деца, бидејќи е плитко. Еве

  • Место за капење на липа

Место за капење на липа

Популарно езеро за пливање, риболов и пловење со брод. Патот до бањата се врти по својот пат. Липа е малку постудено езеро кое на некои места е многу

  • Местото за капење на Хулинген

Местото за капење на Хулинген

Местото за капење на Хулинген се наоѓа во Хултсфред, во северниот дел на Хулинген. Веднаш до областа за капење е Кампување Хултсфред. Овде можете да купите поедноставно голтање. Во областа на располагање

На врвот