fbpx

Без оглед на времето и сезоната, посетата на игралишта често се цени. Постојат неколку новоизградени паркови со активности со простор за игра и имагинација.


  • Игралиште

Игралиште на Силвердалена

Игралиштето на Силвердален - место за игра и зло! Алатки и атракции Лулашки Комби игра песок за скара Област за пикник (прилагодена пристапност)

  • PXL 20210618 060626823 намалени

Игралиште на Мерлунда

Играјте наоколу во игралиштето во Мерлунда - еве кои возбудливи работи можете да ги откриете! Алатки и атракции Рамка за качување Игра за качување за мали деца Лулашки

  • PXL 20210618 071634051 намалени

рудникот

Храната е обновена со инспирација од природата со дрво и шума како тема и е опремена со нови зелени површини, ново побезбедно осветлување, простори за активности поедноставно

  • ALEX5809 намален

Копингспаркен

Паркот во Холтсфред е во духот на музиката, каде студенти од Линдбломсколан нацртаа цртежи како предлози за тоа како тие сакаат да изгледа. Во непосредна близина на паркот има терени за буле и убави зелени површини.

На врвот