fbpx

Крос-кантри скијање во најдобар случај! Крос-кантри скијањето е забавно во исто време бидејќи е навистина добар тренинг. Постојат неколку патеки од кои можете да изберете доколку времето дозволува.


  • 150438991 1566726900204602 8690280670857983918 n

Дакеслинган

Dackeslingan се наоѓа во непосредна близина на скијачката патека Dackestupet. Патеката мери вкупно околу 1,2 километри со лесно и малку потешко возење. Патеката се води целосно непрофитно

На врвот