fbpx

Халтсфредс Боулингхал

хултсфредс боулингхол
Алкаререт природен резерват
куглана420

Халтсфредс Боулингхал има вкупно 8 курсеви прилагодени и за забавни и за натпреварувачки игри. За деца има огради т.н. браници да се преклопат на страните на патеката за топката да не слезе во олуците. Направете малку позабавно што секој може да се придружи и да игра.

Во салата има кафе и ресторан со целосни права. Не смеете да носите своја храна во салата.

Кугланата е совршена за организирање детски забави или забави на час. Погледнете ја веб-страницата за цени.

Сподели

Критика

5/5 пред 3 месеци

Прекрасна и пријатна куглана. Се чувствува повеќе лично од повеќето сали што ги посетив. Многу убав и корисен персонал.

5/5 пред 11 месеци

Многу убав персонал и добра услуга.

5/5 пред една година

Убав локален пријателски персонал

5/5 пред една година

Многу добар третман

5/5 пред една година

Беше убаво место Забава со куглање, нема да има 30 години следниот пат

2022-06-29T13:56:21+02:00
На врвот